Обладнання STvega Pasteurization H200 призначене для пастеризації молока та молочних продуктів (коров'ячого, овечого, козячого молока тощо), а також для соку, пива, меду та інших рідин.
Принцип роботи
У пастеризаторі обробляється молоко при температурі нижче за температуру кипіння продукту, при якій зберігаються корисні бактерії, разом з тим знищуються шкідливі бактерії, такі як кишкова паличка та ін.
Класифікація пастеризаторів за об'ємом (л) :
50 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 / 600 / 800 / 1000 / 2000 / 3000 і більше.
Моделі пастеризаторів відрізняються за методом охолодження:
- охолодження за допомогою холодильного
компресора;
- охолодження з крижаним блоком;
- охолодження за допомогою холодної водопровідної води.
Технічні характеристики:
Об`єм: 200 л
Розміри обладнання: 1200 х 1000 х 1650 мм
(//globaltrade.com.ua)
Тип охолодження: проточна вода
Максимальна температура нагрівання: до +99 °С
Максимальна температура охолодження: до температури охолоджувальної води °С
Час пастеризації однієї партії: 15-30 хв
Температура пастеризації: 60-99 (регулюється) °С
Напруга: 380 В
Потужність для нагрівання: 16 кВт
Вага нетто обладнання: 170 кг
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https: / / stvega.net - наш сайт
https: / / www.youtube.com / @ST_vega - ютуб канал
https: / / www.instagram.com / st_vega_ - інстаграм сторінка
https: / / www.tiktok.com / @stvega - наш тік ток
https: / / t.me / vega_st_ua - телеграм канал
https: / / t.me / manager_st_vega - телеграм менеджер Катерина
https: / / www.facebook.com / stvega1 - фейсбук